MonaLisa Touch Làser
Tot i que el 75% de nosaltres afirmem que l’atròfia vaginal influeix negativament a les nostres vides només 6 de cadascuna de nosaltres parla d’aquest fet amb el seu ginecòlegL’atròfia vaginal pot ser un trastorn crònic.
La disminució de la producció d’estrògens que es produeix amb l’arribada de la menopausa, però també durant el període d’alletament matern després del part, comporta una sèrie de dificultats que tenen un impacte a la vida social i en les relacions de . parella.
Aquesta atròfia provoca un progressiu aprimament de la mucosa vaginal i vulvar, convertint tota la zona genitourinària en més delicada, irritable i sobretot exposada a traumatismes.
Sequedat vaginal, irritació, pruïja, dificultat amb les relacions sexuals són contínues molèsties d’aquesta atròfia.
Com es pot tractar?
Hi ha diferents opcions de tractament.
Es pot optar per un tractament hormonal local que reactiva les cèl·lules de la mucosa vaginal i vulvar. És un tractament ràpid i efectiu però que deixa de funcionar un cop el deixem, és a dir, requereix una aplicació constant.
Una altra opció innovadora és a través de les tècniques làser. A través del CO₂ i de manera indolora i no invasiva provoca un rejoveniment vaginal. Actua delicadament sobre els teixits de la mucosa estimulant la producció de la col·làgena, millorant la funcionalitat de la zona tractada i reestructurant el correcte equilibri tròfic de la mucosa.
Al nostre centre hem incorporat MonaLisa Touch.
Per què més es pot utilitzar aquesta tecnologia?
Disparèunia o molèsties amb les relacions sexuals no només per aquesta vagina atròfica, fràgil, i no elàstica sinó també pel dolor originat en el perineu com a conseqüència de la cicatriu de l’episiotomia o després d’una laceració d’un part espontani.
Conèixer les causes del dolor i actuar sobre el teixit amb un tractament làser d’última generació és avui en dia la solució més efectiva.
La hiperlaxitud associada també al puerperi pot ser un problema important en les relacions sexuals amb la parella fàcilment tractable a través del làser CO₂.
Una altra utilitat mèdica del làser és la incontinència urinària.
Aquest tema segueix sent un tabú a la nostra societat tot i ser un dels problemes femenins més freqüents en les dones de més de 35 anys. Aquest problema deteriora la qualitat de vida. La incontinència urinària pot ser de diferents tipus i nivells: per esforços (agafant pes, rient, corrent…), d’urgència (pèrdua involuntària d’orina causada per una pèrdua de control de l’estímul de la micció per part del cervell), mixta (que presenta conjuntament incontinència d’esforç o d’urgència).
Més informació a: https://www.monalisatouch.com/monalisatouch-live/
Afegir resposta →